Maatwerk meubel en Interieur Concept door cFORMS.

Dit Concept is een bundeling van krachten van het Less is More Designconcept van initiatiefnemer Johan Vaessen  en cFORMS Design Agenturen van Christiaan Tebrunsvelt. Johan Vaessen is geen onbekende in meubelbranche; voorheen o.a. Pastoe en Leolux en Christiaan Tebrunsvelt voorheen werkend met top accessoires merken als Kosta Boda, Orrefors, Venini, Borowski (glaskunst) Georg Jensen, EVA SOLO, Holmegaard (Design).

Door onze rijke ervaring van ruim 25 jaar in de top van de interieurmarkt hebben wij gezien hoe belangrijk het is je te onderscheiden van de concurrentie. In deze tijd is de totale, traditionele meubelbranche veranderd in een interactieve, multidisciplinaire markt, voornamelijk prijs-gedreven. Het internet heeft de consument veel meer transparantie, service en mogelijkheden gegeven om producten te kopen zodat je als ondernemer alles goed moet doen om in de gunst van de consument te blijven. Waar vroeger de exclusiviteit van de merken een bepaalde zekerheid bood, ben je heden ten dage zo goed als je laatste succes.

Onze ambitie is uw maatwerk partner te worden die uw unieke ontwerp uitwerkt, offreert en produceert.
Met deze aanpak kunt u onder uw eigen merk/label de producten exclusief aanbieden.
Wij calculeren met een gemiddelde hogere marge als de reguliere merken en zijn vaak aanzienlijk goedkoper met minstens dezelfde kwaliteit.
De productie vindt plaats in een meubelfabriek in Nederland en is compleet nieuw en computer-aangestuurd Alles is in principe mogelijk in elke afwerking, model, kleur, verlichting etc.

 

Hoe werkt het;

Alleen geselecteerde dealers kunnen elke tekening, schets, computerbewerking met de juiste maatvoering vrijblijvend door ons laten uitwerken en voorzien van een inkoop/verkoopprijs.
Levertijd is 8 weken en 1 week montage planning. Wij werken met een top monteur waarvan de kosten dit jaar 1 op 1 worden door gefactureerd.
Het behelst hier kasten, dressoirs, tv meubelen, tafels, kastenwanden, boekenkasten etc.  Elke afwerking, structuur en vorm is door ons op elke gewenste maat te produceren naar behoefte van uw klant.

 

Summary voordelen:

1. Wij werken met een zeer aantrekkelijke marge.
2. De winkelverkoopprijs is zeer scherp t.o.v. de meeste high end merken.
3. Maatwerk is uniek en verkleint de (internet) concurrentie aanzienlijk.
4. Hierdoor hoeft u ook minder korting te geven
5. U kunt uw eigen ontwerp meubelen ook door ons exclusief laten uitvoeren onder uw eigen label of merk, waarmee u zich onderscheidt in de markt.
6. Het voeren van uw eigen merk onderstreept uw toegevoegde waarde naar de klant.

Op dit moment werken we in Nederland reeds met toonaangevende dealers.
Onze ambitie is onze portfolio met tevreden selectieve klanten uit te breiden!
Op deze site tonen wij per categorie een selectie van uitgevoerde concepten.

U kunt contact met ons opnemen om verdere details en uw mogelijkheden met elkaar te bespreken