Over Ons

cFORMS legt zich toe op de verkoop van verfijnde accessoires voor het interieur, de keuken, badkamer, tuin en de mens zelf.

"De Rode lijn in onze portfolio is het Scandinavisch Tijdloze Design"

Voor de hele Benelux verdelen wij Born in Sweden.

Wij richten ons primair op ondernemers en ondersteunen onze klanten intensief in hun benadering naar de consument. Wij bieden ook speciale arrangementen voor u als business to business partner of bedrijf. cFORMS brengt u als consument in contact met onze relatie in uw regio.

Speciaal voor onze relaties hebben wij een karakteristieke showroom waar onze merken en assortimenten op een inspirerende wijze zijn gepresenteerd. Deze showroom is door de detaillist op afspraak de gehele week te bezoeken. In onze showroom vinden regelmatig evenementen plaats in de vorm van productintroducties en demonstraties. Voor deze gelegenheden worden onze relaties uitgenodigd en/of kunnen ze zich opgeven.

Naast de directe verkoopactiviteiten heeft cFORMS ook het initiatief genomen voor een coöperatieve winkelbegeleiding met als doel de continuïteit van de winkel en de relatie te waarborgen. Voor een evenwichtig advies en een optimale begeleiding maakt cFORMS gebruik van de beste onafhankelijke specialisten op het gebied van styling, (financieel) management en planning, marktonderzoek, PR, verkooptraining, algemeen assortiment keuze, etc.

Heeft u interesse in onze merken of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.