Glaskunst

Wat kan glaskunst betekenen voor uw concept?

Sinds 1998 hebben wij de eer om met hoogwaardige designmerken te mogen werken in de top van de markt. Van het exclusieve handgeschilderde porselein (Royal Copenhagen), sieraden en horloges (Georg Jensen), glas(kunst) (KostaBoda, Orrefors en Venini) tot exclusieve keukenbenodigdheden (EVA SOLO). Van alle materialen brengt Glas ons nog altijd het meest in vervoering. We delen graag onze passie en vertellen u graag wat glas voor u kan betekenen.

 

Wat is glaskunst eigenlijk?

Een beetje kwartszand, wat soda en de vlam eronder; je zou zeggen: "iedereen kan het".  De ervaring leert ons echter dat glas juist de minst controleerbare en meest bewerkelijke grondstof is.
Vrij naar Deelder,

Glas is:

  • Sterk - kwetsbaar
  • Helder - troebel
  • Flexibel - star
  • Licht - duister
  • Toegankelijk - gesloten
  • Plat - 3-dimensionaal
  • Statisch - vol in beweging
  • Water - vuur

Glas leeft!

Glas en licht is het mooiste liefdeskoppel. Elke lichtval geeft glas een ander karakter. Dit maakt een glazen object altijd fascinerend.
Met deze lyrische lofzang dringt wellicht bij u de vraag op; wat zou glaskunst voor mij kunnen betekenen?

Wel;
Zijn verleiding en beleving al niet eeuwenlang de inspiratie voor succes. De productie en verwerking van glas tot drinkglas, schaal of kunstwerk is zowel in beeld als theorie razend interessant.
Het is ons een groot genoegen onze partners kennis over te dragen; “Kennis is Macht”. Dit ondersteunen wij vaak met bewegende beelden. Vul dit aan met uw eigen vakkennis, ambacht en collectie en uw concept is optimaal!

Afgelopen jaar hebben we als gedegen voorbereiding op onze Kunstglas-specialisatie bijna alle top interieurzaken in Nederland bezocht. Hierbij hebben we geconstateerd dat er weinig representatieve glas-merken/collecties worden aangeboden. Vandaar ons enthousiasme om u met onze merken kennis te laten maken.

Met 20 jaar glaskunstervaring kunnen wij u een zeer gericht advies geven op basis van uw huidige concept. Het advies zal rekening houden met o.a. uw huidige stijl, prijspunt, concurrentiepositie en ambities.
Wij zijn ervan overtuigd dat onze inspanningen van additionele waarde zijn voor uw bedrijf op lange termijn!